Lemonsoft yritysohjelmistot

Lemonsoft on yksi markkinoiden monipuolisimmista, ellei monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Valittavia moduuleita löytyy eri tarpeisiin yli 100. Ohjelmisto soveltuukin aina yhden käyttäjän tarpeista yli tuhannen käyttäjän tarpeisiin.

Lue lisää
M-FILES dokumenttien hallinta

Täydellinen M-Files dokumenttienhallinta nyt integroituna Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmään. Nopea dokumenttien haku ja dokumenttien versiohallinta varmistavat oikean tiedon oikeaan aikaan saataville.

Lue lisää
Työajanseuranta nykyaikaan

Monipuolisen ja erilaisiin työajanseurantatarpeisiin mukautuvan palvelun avulla työtunnit voidaan kirjata helposti ja nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta! Liikkuvat käyttäjät kirjaavat tunnit omalla matkapuhelimellaan tai internet-selaimella. Saman työajanseuranta- palvelun avulla kirjataan myös työpaikalla olevien tunnit, kiinteällä leimauslaitteella. Kaikkia kirjaustapoja voi käyttää ristiin, joten sisäänkirjauksen voi tehdä vaikka tekstiviestillä ja uloskirjauksen kiinteällä päätteellä.

Lue lisää
MBSOFT – Räätälöityjä erikoisratkaisuja

Omat räätälöintimme olemme nimenneet MBSOFT nimellä. Sovelluksilla täytämme kriittisimpien asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Sovelluksia erilaisiin tarpeisiin olemmekin tehneet jo lukuisia niin työasema-, tiedonkeruupääte-, puhelin- ja websovelluksina.

Lue lisää
SuperOffice

CMR on tehokas tapa hallinnoida asiakassuhteita, tehostaa myyntiä ja markkinointia. SuperOffice on helppokäyttöinen ja nopea.

Lue lisää