Lemonsoft yritysohjelmistot

Lemonsoft on yksi markkinoiden monipuolisimmista, ellei monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Valittavia moduuleita löytyy eri tarpeisiin yli 100. Ohjelmisto soveltuukin aina yhden käyttäjän tarpeista yli tuhannen käyttäjän tarpeisiin.

Lue lisää
M-FILES dokumenttien hallinta

Täydellinen M-Files dokumenttienhallinta nyt integroituna Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmään. Nopea dokumenttien haku ja dokumenttien versiohallinta varmistavat oikean tiedon oikeaan aikaan saataville.

Lue lisää
Työajanseuranta nykyaikaan

Monipuolisen ja erilaisiin työajanseurantatarpeisiin mukautuvan palvelun avulla työtunnit voidaan kirjata helposti ja nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta! Liikkuvat käyttäjät kirjaavat tunnit omalla matkapuhelimellaan tai internet-selaimella. Saman työajanseuranta- palvelun avulla kirjataan myös työpaikalla olevien tunnit, kiinteällä leimauslaitteella. Kaikkia kirjaustapoja voi käyttää ristiin, joten sisäänkirjauksen voi tehdä vaikka tekstiviestillä ja uloskirjauksen kiinteällä päätteellä.

Lue lisää
MBSOFT – Räätälöityjä erikoisratkaisuja

Omat räätälöintimme olemme nimenneet MBSOFT nimellä. Sovelluksilla täytämme kriittisimpien asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Sovelluksia erilaisiin tarpeisiin olemmekin tehneet jo lukuisia niin työasema-, tiedonkeruupääte-, puhelin- ja websovelluksina.

Lue lisää
Ohjaa-Säästä-Kommunikoi

NaviFleet-ajoseurantajärjestelmä NaviFleet-ajoseurantajärjestelmä tarjoaa kuljetusyrityksille tehokkaan työkalun, jolla voidaan helpottaa arkisia toimenpiteitä ja saada säästöjä mm. polttoaineessa, työtunneissa ja hallintokustannuksissa.

NaviFleet:n avulla saadaan mm. seuraavat toiminnot:

paikannus
seuranta
ohjaus
viestintä
työtunnit
raportointi/raportit
laskutus

Lue lisää
Ajopäiväkirja

Tulossa pian!

Virve - Vireys ja vetreys

Virven hankinta on älykäs vaihtoehto niin yritykselle kuin yksityishenkilöllekin. Virve sisältää useita helpoksi todettuja liikkeitä, joita on nopea tehdä säännöllisin väliajoin työn lomassa, vaikka toimistotuolissa istuen.

Lue lisää