Dokumenttienhallinta (DMS)

Dokumentit ovat organisaatiosi elinehto, ja nopea pääsy dokumenttien oikeaan versioon voi olla ratkaiseva tekijä menestyksen ja epäonnistumisen välillä. M-Filesin dokumenttienhallinnan ansiosta oikeilla henkilöillä on käytettävissään oikeat tiedostot välittömästi.
Edut

Dokumentit löytyvät nopeasti
Dokumentista on aina uusin versio saatavilla
Muutokset hallittavissa versiohallinnalla
Käyttöoikeudet ovat ajan tasalla kaikissa dokumenteissa
Linkitys Lemonsoftin toimintoihin avaa toimintokohtaiset dokumentit käyttöösi

M-Filesin sivuille pääset
tästä

Avainasioita

Suojaa dokumentit ja varmista niiden saatavuus

On tärkeää suojata dokumenttisi ja varmistaa samalla, että kaikilla yrityksesi työntekijöillä on käytössään tarvitsemansa sisältö. M-Filesissa käyttöoikeudet määritetään automaattisesti ja dynaamisesti. Automatisoi dokumenttien tietoturva ja saatavuus kaikille.

Löydä dokumentit hetkessä


Joskus vaikuttaa mahdottomalta löytää oikea dokumentti silloin, kun sitä tarvitset. Minne tiedosto tallennettiin? Kuka muokkasi sitä viimeksi?
Entä jos sillä ei olisi merkitystä? M-Files poistaa perinteisten kansioiden kaaoksen järjestämällä sisällön sen perusteella, mitä se on, jotta sinun ei tarvitse muistaa, minne dokumentti on tallennettu tai mikä versio on oikea.

Yksi versio jokaisesta dokumentista

Entä jos kaikki yrityksesi työntekijät löytäisivät aina tarvitsemansa, tarkat ja ajantasaiset dokumentit nopeasti? M-Filesissa on vain yksi versio jokaisesta dokumentista. Tarvittiin sitten mitä laatudokumenttia tahansa, se on aina ajan tasalla.

Jakaminen ja yhteistyö

Dokumenttien jakaminen M-Filesissa on yhtä helppoa kuin painikkeen napsautus. Piti sinun sitten lähettää dokumentti tai tehdä yhteistyötä kollegoiden kanssa, M-Files pitää kaiken sujuvana ja järjestyksessä.
Ota meihin yhteyttä!

seppo.kaile@ohjelma-aitta.fi
tai soita 0400 636 063