Räätälöidyt asiakasratkaisut

Olemme ratkaisseet eri toimialojen erikoistarpeita omilla sovelluksillamme. Pyrimme aina kokonaisratkaisuun, mikä parhaiten palvelee asiakkaidemme tarpeita niin että päällekkäisen työn tekeminen poistuu tai ratkaistaan jokin toimintamalli, mistä halutaan pitää kiinni.

Mikäli toimintoketjussanne on kohtia, mitkä haluaisit toimivan tehokkaammin, ota ihmeessä yhteyttä, niin mietitään yhdessä, voisimmeko olla avuksi.

Esimerkkejä toimittamistamme järjestelmistä

MBSOFT Varastohallinta


Varastoinnin hyllytykseen tehty varastonhallintasovellus. Tiedonkeruupäätteellä kirjataan saapuneet tuotteet hyllypaikoin. Noudettaessa tuotteita varastosta pois, kertoo tiedonkeruupääte oikean hyllypaikan, mistä tuote löytyy. Tuotteiden käsittely vaihtuvien tuotteiden ja hyllypaikkojen kanssa on nopeaa. Lisäksi selainpohjaisella käyttöliittymällä voidaan listata varaston tuoteluettelot.

MBSOFT Myyntitilaukset

Tiedonkeruupäätteellä voi kiertävä myyjä käydä kirjaamassa avainasiakkaidensa tilaukset. Tuotteita voidaan lisätä tilaukselle joko viivakoodi lukemalla tuotteesta/hyllyn reunasta tai poimimalla tiedonkeruupäätteen muistissa olevalta listalta. Lemonsoft pääjärjestelmän tiedot niin tuotteista, kun asiakkaistakin on eräajona luettu tiedonkeruupäätteen muistiin. Tällä on varmistettu tiedonkeruupäätteen käyttö ja toiminta myös hankalissa asiakaskohteissa, missä 4G/3G yhteys ei ole käytettävissä. Kun yhteys on käytettävissä, voidaan tiedot päivittää muuttuneiden osalta kätevästi yhdellä toiminnolla. Tällöin myös lisätyt tilaukset siirtyvät pääjärjestelmään ja toimitus voidaan aloittaa.

MBSOFT Kuormankäsittely


Vaihtolavojen tyhjennykseen ja kuormatietojen hallintaan tehty sovellus kierrätysyrityksille. Saadut toimeksiannot tai ennalta sovitut sopimusajot saadaan hallittua ajomääräysten muodossa kuljettajille. Kuorman laatu ja määrätietojen täydentäminen ja tallentaminen järjestelmään, mistä kootusti voidaan lopulta muodostaa laskut Lemonsoft pääjärjestelmästä. Viranomaisten vaatima tilastointi ja raportointi hallitaan myös tällä kuormankäsittelysovelluksella.

MBSOFT Elementtihallinta


Lemonsoft pääjärjestelmää tukemaan on tehty elementtitehtaille elementtien hallintasovellus. Kukin elementti käsitellään yksilönä ja asetetaan ajallaan tuotantoon. Tuotannon viemä työaika leimataan ja kohdistetaan elementille ja kohdetyömaalle. Elementit ovat laskutettavissa jo valmistumiserän mukaan kohteeseen sovitun prosenttijaon perusteella. Edelleen elementin toimitus kohteeseen mahdollistaa seuraavan maksuerän tekemisen halutun suuruisena osuutena. Lähetykseen valittavat elementit hallitaan myös tekemällämme sovelluksella, jolloin kuormaan mukaan tulevista elementeistä on riittävät tiedot sopivan kuorman tekemiseksi.

MBSOFT Siemenjärjestelmä


Kasvien jalostamoille tehty sovellus. Järjestelmällä hallitaan lajikkeiden elinkaari ja jalostuksen kehityskaari. Siemenjärjestelmä kattaa mm. viljelysopimukset, -tarkastukset, punnitustodistukset, varasto ja kauppaerien hallinnan, tilitykset viljelijöille sekä myyntitilauksien käsittelyn. Pääjärjestelmänä taustalla on Lemonsoft.
Ota meihin yhteyttä!

seppo.kaile@ohjelma-aitta.fi
tai soita 0400 636 063