Tehokkain tapa seurata työaikaa

Palvelussa on monia eri tapoja tehdä työaikaleimaus. Joko perinteisillä leimauslaitteilla tai matkapuhelimella. Leimausalustoja voidaan käyttää ristiin. Esimerkiksi aamulla sisään matkapuhelimella ja iltapäivällä ulos leimauslaitteella.
Helppoa ja nopeaa leimauslaitteella

Laitevalikoimasta löytyy laitteita eri käyttötarkoituksiin.

aina valmiina leimaukseen
helppo muistaa
työaika alkaa sovitussa paikassa
leimaukset tekemiseen menee 5 sekuntia
kulunvalvonta - tiedät missä työntekijät liikkuvat
Joustavuutta matkapuhelimella

Selainpohjainen käyttöliittymä mahdollistaa toiminnan jokaisessa nykyaikaisessa puhelimessa.

aina valmiina leimaukseen
leimaukset missä tahansa
leimaushetken katuosoite mukaan leimaukseen
toimii kaikilla puhelimilla

Lue lisää Kellokortista
tästä

Ominaisuuksia

Kalenteri

Kalenteri tarjoaa visuaalisen näkymän työaikojen muokkauksiin ja korjauksiin. Kalenterin selainliittymän ulkoasu muuttuu käyttäjän oikeuksien mukaan. Esimerkiksi peruskäyttäjä näkee vain omat tuntinsa.

Raportit

Raportit voi ottaa halutulta aikaväliltä ja määrittää henkilön tai ryhmän mukaan. Tulostamisen lisäksi raportit tukevat myös Exceliä, CSV-tiedostoja ja PDF-muotoa.

Automaattinen palkanlaskenta

Lemonsoft toimii myös mobiililaitteissa. Tyypillisin sovellusalue on varasto-toimintoihin liittyvät ratkaisut. Myös tuotannon keräily ja huoltotoiminnot ovat tuettuina. MBSoft –sovelluksia voidaan käyttää myös offline –tilassa.

Integraatio muihin järjestelmiin

Palvelu voidaan integroida yrityksen muihin järjestelmiin. Aikaa säästyy, kun tietoja kirjataan vain yhteen paikkaan. Palkanlaskentaintegraatio on jo osa Lemonsoftia!
Lue lisää integraatio mahdollisuuksista
tästä!

Reaaliaikainen paikallaololista


Sentraalista näet paikalla olevat henkilöt reaaliaikaisesti. Pääkäyttäjä voi tehdä omia listojaan ja välittää niistä verkkolinkin muille henkilöille tarvittaessa. Listoille voi määrittää haluamansa ryhmät vaikka työnjohtajille ja puhelinkeskukselle. Listan voi ryhmitellä vaikka osastoittain.
Ota meihin yhteyttä!

seppo.kaile@ohjelma-aitta.fi
tai soita 0400 636 063